Обади ни се сега:   0988 374 694

Общи условия

При ползване на услугите предоставени от този уеб сайт, потребителите се съгласяват с общите условия, посочени в този текст.

Чрез този уеб сайт лицензирана туристическа агенция "Вояджър" ЕООД  предоставя информация за организирани пътувания и други туристически продукти.

Всички туристически пътувания на този уебсайт са организирани от лицензирани туроператори. Закупуването и участието във всяко туристическо пътуване става съгласно определените от организиращия туроператор условия, които се предоставят на клиента след подаване на заявка за резервация.

Заявка за резервация може да бъде направена онлайн (през контактната форма на този уебсайт), по електронна поща, по телефона или на място в офиса на "Вояджър" ЕООД. "Вояджър" ЕООД се задължава в рамките на 48 часа да отговори писмено на направената заявка за резервация на посочен от клиента e-mail адрес. Резервацията се счита за потвърдена само след получаване на писмено потвърждение, изпратено от "Вояджър" ЕООД. След потвърждението клиентът сключва с "Вояджър" ЕООД договор за организрано пътуване, където "Вояджър" ЕООД действа от името на организращия туроператор.

Плащането от клиента към "Вояджър" ЕООД се извършва по банка на посочените по-долу банкови сметки. Условията за депозит, промяна и анулация на резервацията са специфични за всеки продукт и са уточнени изрично в общите условия, изготвени от организиращия туроператор.
Оферта на седмицата

доминканска република почивка

Абонамент за нови оферти:

За нас

Най-добрите организирани пътувания, чартърни почивки, автобусни екскурзии и крузи, предлагани на българския пазар. Това са продукти изпитани във времето и оставили много доволни клиенти.