Обади ни се сега:   0988 374 694

За Нас


Холидей Делукс е проект на туристическа агенция "Вояджър" ЕООД и вижда бял свят през юли на 2013 година.

В този удобен и функционален уебсайт сме подбрали за Вас най-добрите организирани пътувания, чартърни почивки, автобусни екскурзии и круизи, предлагани на българския пазар. Продуктите, които ще намерите при нас, се отличават с актуалност, сигурност и високо качество. Това са продукти изпитани във времето и оставили много доволни клиенти. Партньорите, с които работим, са утвърдени туроператори, доказали през годините своя професионализъм. 

Дейността на агенцията е с фокус изключително върху предлагане на почивки онлайн. Вярваме, че така спестяваме време на нашите клиенти и правим процесът на резервация по-удобен. За наша радост много от клиентите ни са на същото мнение и се връщат при нас. Специални благодарности към онези от тях, които споделиха впечатления и снимки от почивката си на нашата страница във фейсбук.

Ако все пак желаете да се видим, офисът ни се намира във Варна, на ул. "Вардар" 3 (Сградата на Бонмарин).

За всяка нова туристическа агенция най-големият проблем е свързан с доверието. Благодарни сме на всички, които ни се довериха и правим всичко по силите си да оправдаем това доверие. От нас винаги получавате бързо и акуратно обслужване, изгодни цени и коректност при планиране и организиране на мечтаната от Вас почивка.

Оферта на седмицата

доминканска република почивка

Абонамент за нови оферти:

За нас

Най-добрите организирани пътувания, чартърни почивки, автобусни екскурзии и крузи, предлагани на българския пазар. Това са продукти изпитани във времето и оставили много доволни клиенти.