Обади ни се сега:   0988 374 694

Луксозни Вили в Гърция

Гърция

Предложението включва:

ХАЛКИДИКИ

Вила Alba Chiara
Намира се в Уранопули, Халкидики. Разполага с 4 спални за максимум 13 човека. Открит басейн, барбекю на открито. Плажът е на 100 метра. Цена от 1400€.


Вила Athena
Намира се на Elia Beach, Халкидики. Разполага с 2 спални за 4 човека. На няколко метра от плажа. Градина, барбекю. Цена от 1554€


Вила Danae
Намира се на плажа Акти Еля, Ситония и е част от комплекс с общо 10 вили. Разполага с 3 спални за 6 човека, малък отопляем басейн вътре и собствен открит басейн в красивата градина. Близо е до плажа. Цена за 7 нощувки от 1750€.


Вила K Villas
Няколко вили с по 2 и 3 спални за 5 или 6 човека. Намират се до селището Палиори, Халкидики. Плажът е на 200 метра. Собствен басейн, барбекю. Цена за 7 нощувки от 1820€


Вила Litsa
Намира се в Уранопули, Халкидики. Плажът е на 70 метра. Разполага с 4 спални за максимум 6 човека. Цена за 7 нощувки от 1323€


Вилно селище Oikismos Akrogiali
Вилите са разположени на залива Посейдон, Халкидики, с прекрасна гледка към морето. Разполагат с 3 спални за 6 човека. Частен плаж, барбекю и други. Цена за 7 нощувки от 700€.


Вила Ocean View 3
Разположена е в Neos Marmaras, Халкидики. Разполага с 2 спални за 4 човека. Барбекю на открито, градина, гледка към морето. Цена за 7 нощувки от 1330€.
Вила Red House
Красива ваканционна вила на 50 метра от плажа на залива Торонеос. Разполага с 2 спални за максимум 5 човека. Цена за 7 нощувки от 840€


КАВАЛА

Вила Urania
Намира се на 2,5 км. от плажа Илио Маре. Разполага с 2 спални, може да посрещне до 7 човека. Има собствен басейн, градина, барбекю на открито. Гостите получават безплатно бутилка вино от собствените лозя.


Дати и цени

За информация за свободни места и цени пишете ни на reservations@holidaydelux.com

Оферта на седмицата

доминканска република почивка

Абонамент за нови оферти:

За нас

Най-добрите организирани пътувания, чартърни почивки, автобусни екскурзии и крузи, предлагани на българския пазар. Това са продукти изпитани във времето и оставили много доволни клиенти.